-
Właśnie dołączyłem do Komitetu Wykonawczego Bocuse d'Or Poland.
-
Jest mi niezmiernie miło poinformować, iż miałem swój niemały udział przy tworzeniu Polskiej Inicjatywy Kulinarnej, stowarzyszenia w którym jestem członkiem Zarządu oraz Przewodniczącym Komisji Rewizyjnej.
-
Warzywniak – Zapomniane smaki to tytuł mojej pierwszej książki, której premiera odbyła się 15 lutego 2017 roku w restauracji Blow Up Hall 5050 w Poznaniu.
-
16 maja 2017 roku w Centrum Techniki Kulinarnej Doram odbyły się warsztaty kulinarne, które poprowadziłem osobiście.
-
taka mała
niespodzianka od100 Best
Restaurant Poland -
Wycieczka do
fabryki piecówConvotherm
w Niemczech -
Moje nowe auto
VOLVO XC 60Takie poniedziałki bardzo lubię
-
Kolacja u Mistrza
Robert SowaDziekuję
było mega smacznie i przyjemnie -
Nowa edycja
TOP CHEF -
Konkurs
Kulinarny Puchar PolskiJa jako Juror :)
-
L'ART DE LA CUISINE
MARTELL 2016XIV Ogólnopolskiego Konkursu Młodych
Talentów Sztuki Kulinarnej